Урядовці кажуть, що з пластиковими картками нас чекає безвізовий режим, тому виділили для цього 50 мільйонів

Документ, який підтверджує особу в Україні, повинен відповідати тим стандартам, які визначені в ЄС.

 

Кабінет Міністрів на сьогоднішньому засіданні має намір ухвалити рішення щодо виділення 50 млн грн для виготовлення українцям карток громадянина України, що є необхідним для запровадження безвізового режиму з ЄС.

Про це заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на засіданні Кабміну в середу, повідомляє Укрінформ.

"Для того, щоб кудись літати без віз, треба, щоб ми нарешті виконали всі технічні питання щодо безвізового режиму. В рамках лібералізації безвізового режиму уряд сьогодні приймає рішення про виділення коштів на виготовлення картки громадянина країни. Це одна з ключових умов, щоб ідентифікація і безпосередньо документ, який підтверджує особу в Україні, відповідав тим стандартам, які визначені в ЄС", - сказав Яценюк.

За його словами, йдеться про виділення 50 млн грн Державній міграційній службі. Глава уряду наголосив на необхідності виконання необхідних для безвізового режиму з ЄС критеріїв.

"У щотижневому режимі проводимо наради щодо виконання технічних пунктів з лібералізації візового режиму з ЄС. Є питання. Вимагаю конкретних дій від всіх органів державної влади щодо дуже чіткого виконання всіх критеріїв", - наголосив Яценюк.

 

29 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів