Кому ж належить губернаторський «німець», ретельно захований всередині «білого дому»?

Автомобіль, дуже схожий на той, який порушив учора в центрі Ужгорода правила дорожнього руху, сфотографували у внутрішньому дворі Закарпатської ОДА.

 

Як пише Mukachevo.net, журналісти якого і зробили фото, заїхати у внутрішній двір облдержадміністрації може не кожна автівка, а лише авто голови облради та голови ОДА, або автомобілі, яке їм хоч і не належать, але на них вони приїжджають.

Раніше Uzhgorod.net.ua повідомляв, що в закарпатському УМВС  стверджують, що припарковане біля пішоходного переходу на вул.Корятовича авто - не Геннадія Москаля, а сам він не має навіть водійських прав.

"За даним фактом було проведено перевірку. З′ясувалося, що зображений на фото автомобіль «Фольксваген Пассат» в автопарку Закарпатськоїоблдержадміністрації не рахується. Сам голова ОДА Геннадій Москаль жодним автотранспортом не керує і ніколи не керував, оскільки не має водійського посвідчення. Протягом цілого дня 28 липня, коли було сфотографовано згаданий автомобіль, голова ОДА перебував на своєму робочому місці й поїздок автотранспортом не здійснював, інформує СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

 

29 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів