В Ужгороді влаштували справжнє свято дітям-переселенцям (ФОТО)

Та тим, чиї батьки зараз знаходяться в зоні АТО.

 

Напередодні в гості до дітей-переселенців із зони АТО і тих, чиї батьки воюють за Україну, завітав керівник закарпатської міліції полковник Сергій Князєв.

 

 

В Ужгороді на вул.Верховинській розташований відомий дитячий центр «Неємія». Сьогодні тут відпочивають 130 дітей, з яких півсотні – вихідці з охоплених війною Донеччини та Луганщини.

Аби розважити дітлахів, до них у гості завітали з цілою культурною програмою, оркестром УМВС й подарунками міліціонери.

 

 

 

- Подібні свята ми влаштовуємо з метою, аби стерти відмінності між сходом і заходом України, - звернувся до діток начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв. -  Ми всі – одна велика українська родина. Я щиро вам бажаю чимскоріше повернутись додому, а ми зробимо все для того, аби у ваших рідних містах і селах на сході запанував мир.

Як відомо, полковник Князєв прибув на Закарпаття із Маріуполя, тож звернувся до дітей із Донецька, Макіївки, Горлівки, як до своїх земляків. Ці хлопчики й дівчатка надивились чимало жахіть на війні, яка точиться у них вдома. Тож наше спільне завдання – аби вони чимскоріше про це забули й залікували психологічні рани.

Перед юними глядачами спершу виступили експерти НДЕКЦ при УМВС, які продемонстрували їм зразки зброї та вибухівки, а також застерегли, аби діти не брали в руки підозрілі предмети, в яких може бути вибухівка.

 

 

 

Цілу хвилю дитячих оплесків викликали показові виступи бійців міліцейського спецпідрозділу, із стріляниною та прийомами рукопашного бою.

Далі хлопці й дівчатка мали змогу посидіти в справжніх міліцейських авто і навіть посигналити…

 

Потім були подарунки від шефів-міліціонерів, які дітям роздали працівники кримінальної міліції у справах дітей.

У свою чергу дітки намалювали кілька десятків малюнків про Україну та міліцію. Їх передадуть нашим міліціонерам, які несуть службу в м.Артемівськна Донеччині.

На завершення свята директор МГО «Неємія» Тетяна Мачабелі подякувала гостям-міліціонерам за цікаву культурну програму й подарунки та запросила знову в гості, інформує СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

 

31 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів