Андріїв пишається, що Ужгороду вже вп’яте доручають проведення масштабного спортивного дійства (ФОТО)

В обласному центрі проходить чемпіонат України з художньої гімнастики .

 

Для Закарпаття це вже ювілейні – п’яті загальнодержавні змагання з художньої гімнастики. Керівництво української федерації вподобало Срібну Землю ще у 2013. Тож, традиційно, обласний центр взимку приймає кубок, влітку – чемпіонат. Цьогорічні змагання знакові, позаяк слугують вони відбором на Кубок світу. Кращі гімнастки опісля чемпіонату їдуть в сусідню Угорщину, а саме Будапешт, де й пройде міжнародний турнір. А вже через місяць німецький Штутгарт збере найкрасивіших нашої планети для Чемпіонату світу. Саме там підопічні Альбіни Дєрюгіної виборюватимуть ліцензію на Олімпійські ігри-2016. 

В Ужгороді гімнастки власну майстерність показуватимуть упродовж чотирьох днів. Змагаються вони в індивідуальних та загальнокомандних заліках. Про якісь попередні результати говорити абсурдно. Тільки обідня пора недільної днини розставить гімнасток на п’єдесталі  пошани. Відрадно, що на чемпіонат приїхали всі регіони, у тому числі збірні Луганської, Донецької областей та анексованого Криму. 

«Для Закарпаття велика честь приймати змагання такого рівня. І, повірте, якщо вп’яте поспіль Федерація художньої гімнастики України довіряє кубок та й чемпіонат Ужгороду, значить організація в нас відповідна. За що особлива подяка керівнику обласного осередку Валентині Плавайко», - зазначив секретар Ужгородської міськради Богдан Андріїв. 

Відкриття і власне другий день змагань зібрали потужну глядацьку аудиторію. Навіть голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль вподобав цей вид спорту, тож пообіцяв навідуватись до спорткомплексу «Юність» упродовж чемпіонату. Тому приходьте й Ви!

Віталій Біровчак  

 

 

31 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів