Влада у першу чергу має підтримувати такі установи як «Дорога життя» - Богдан Андріїв (ФОТО)

Ужгородський виконком суттєво збільшив фінансування громадським організаціям.

 

Минулий виконком відзначився благодійними рішеннями. Насамперед варто відзначити затверджену програму діяльності медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя» на 2016 рік. До слова, благодійна організація в Ужгороді функціонує з 1990 року. На обліку в центрі перебувають 352 особи. Всі вони інваліди з певними фізичними та розумовими вадами. Наступного року з міської казни передбачено 1 млн. 367 тис. грн. З яких 858,2 – на виплату заробітної плати штатним працівникам, 264 – на комунальні послуги, 86,4 – витрати на транспортне обслуговування та 158, 4 – на харчування дітей. 

«Дорога життя» – один з небагатьох благодійних центрів Ужгорода, які піклуються про людей з обмеженими фізичними можливостями. Усі працівники фахові, тож діти відчувають себе повноцінними членами суспільства. Як на мене, влада у першу чергу повинна сприяти таким реабілітаційним установам»», - стверджує секретар Ужгородської міської ради Богдан Андріїв. 

Ще одне благородне рішення стосується програми підтримки діяльності громадських організацій міста соціального спрямування на 2016 рік. Якщо в поточному було передбачено 130 тис. грн., то наступного – 275,4. Ці кошти розподілять на 15 ГО. 

Виконком міста також збільшив штатний розпис Ужгородської ДЮСШ №1 на 5 одиниць (3 сторожів спортивних споруд та 2 працівники). Члени виконавчого комітету зобов’язали управління у справах культури, сім’ї, молоді та спорту подати на наступну сесію проект-рішення про додаткове виділення коштів з бюджету на утримання стадіону «Автомобіліст».

Віталій Біровчак

 

31 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів