Закарпатських чоловіків віком від 18 до 60 років запрошують на заробітки за контрактом!

Цьогоріч відбулись значні зміни у проходженні військової служби  в Збройних Силах України та інших військових формуваннях. До війська приймаються військовозобов’язані та повнолітні закарпатці віком з 18-ти до 60-років.

 

Підписання короткострокового контракту або ж призов на військову службу за мобілізацією мають кілька переваг. Такі види служби є вигідними для людей, які працюють, адже за ними зберігається місце роботи та середня заробітна плата. Пенсіонери, які офіціно працюють, також мають перевагу у фінансовому аспекті, оскільки окрім місця праці та заробітної плати за ними зберігається ще й пенсійне забезпечення. Грошове забезпечення військовослужбовців солдатського складу – від 2 500 грн., офіцерського – від 4 000 грн.

Окрім цього, контрактників забезпечують військовою формою та необхідною технікою. Людина, яка укладає короткостроковий контракт на проходження військової служби самостійно обирає військову частину та підрозділ. Громадяни, які на даний момент проходять службу за мобілізацією, також мають право підписати короткостроковий контракт у військовій частині, де проходять службу. Для цієї категорії передбачене одноразове грошове заохочення – 8 мінімальних заробітних плат для солдатів, 9 – для сержантів та 10 – для офіцерів. Короткостроковий контракт діє до закінчення дії особливого періоду або ж до оголошення Указу Президента України "Про демобілізацію".

З 24 липня на Львівщині розпочався набір до навчального центру у селі Старичі, де новоспечені контрактники зможуть здобути нову військову спеціальність або ж покращити навички попередньої. Усім бажаючим слід звертатися до районного військового комісаріату за місцем прописки або проживання.

 

02 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів