Матч нереалізованих моментів молодіжки «Говерли»

Юніори програли в домашньому матчі із запорізьким "Металургом".

 

"Говерла" U-19  - "Металург" (Запоріжжя) U-19 - 3:2

Голи: Бобик 30, Філіп 89 - Алібеков 19, Величенко 36, Шалфеєв 64

 

Стадіон "Авангард" м. Ужгород

Температура +27

Склади команд

"Говерла": Блох, Федак, Гогерчак, Минайленко, Боднар, Бобик, Машталір (Буда 70), Рацин (к) (Пінковський 85), Антошин (Філіп 65), Чізмар, Галац.

Запасні: Черепко, Буда, Будз, Філіп, Пінковський, Костак

Тренер: Валентин Слюсар

"Металург": Зеленський, Корохов, Пандурський, Некрасов, Величенко, Алібеков, Бандурін (Отрошко 85), Хамелюк (Сич 66), Шалфеєв, Середа (Троянов 66), Підлепенець.

Запасні: Шевчук, Соколюк.

Тренер: Володимир Шаповалов

Перший матч стартового туру чемпіонату серед молодіжних складів команд U-19 між ужгородською «Говерлою» та запорізьким «Металургом» для господарів став поєдинком нереалізованих моментів, пише офіційний сайт "Говерли".

Гості з перших хвилин двобою взяли під контроль м’яч, подовгу розігрували й змушували фолити наших футболістів на підступах до власного штрафного маданчика. Та в першій десятихвилинці надійно на останньому рубежі діяв Артем Блох, який впевнено справився з небезпечними ударами гостей з-за меж карного майданчика.

А на 18-й хвилині гри закарпатці пропустили. Капітан «металургів» Ахмед Алібеков наважився на удар з метрів 25, який став повною несподіванкою для нашого голкіпера – 0:1. Після пропущенного м’яча господарі дещо оживили гру й здійснили кілька перспективних атак. А на 21-й хвилині прохід лівим краєм завершився акцентованою передачею на дальній кут на Сергія Машталіра. Останній головою в падінні замикав передачу, та отримав удар ногою – арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Та зі стандарту голкіпера запоріжців не зміг переграти Руслан Гогерчак. Достойна відповідь від господарів відбулася лише на 30-й хвилині. На правому краї м’яч практично через півполя протягнув Антошин, накотив під удар Бобику, Сергій пробив точно й результативно – 1:1. Результатвина вівновага в поєдинку булла нетривкою. Вже через 6 хвилин удар з лівого краю запоріжця Величенка став проблематичним для нашого воротаря – м’яч пролетів над руками кіпера – 1:2.

Початок другої половина зустрічі    був знову за гостями. «Металурги» змусили наших хлопців відпрацьовувати в обороні, а на 63-й хвилині втілили свою перевагу в третій гол. Подачу з правого краю головою в ближній кут точно замкнув Єгор Шалфеєв – 1:3.

Та після цього гості збавили обертів і перевага перейшла на бік нашої команди. Й моменти вже почали виникати біля володінь «Металурга». Вивірену передачу в підкаті замикав Бобик, однак удар Сергія зумів парирувати воротар. Через кілька хвилин на ударну позицію виходив Пейтер Буда, але знову забракло сили удару, й кіпер гостей без особливих труднощів бере «круглого».

Лише на 89-й хвилині підопічні Валентина Слюсаря зуміли один гол відквитати. Його автором став Андрій Філіп. Воротар хоч і зумів парирувати удар, та м’яч повз руки кіпера закотився в ближнеій кут воріт – 2:3. В додані хвилини господарі старалися зрівняти результат, однак запоріжці вміло «засужили» гру й здобули вікторію.

 

02 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів