Закарпатські контрабандисти перейшли від погроз до дій: побили прикордонника

Як повідомляють правоохоронці, з хуліганами розбираються, за фактом розпочато кримінальне провадження.
 

 

У Хустський міськвідділ міліції звернувся із заявою 45-річний дільничний інспектор прикордонної служби, житель с.Яблунівка Хустського району.

Заявник повідомив про те, що обідньої пори в неділю до нього додому прийшли кілька чоловіків і побили його. Цей інцидент прикордонник пов′язує з тим, що напередодні він затримав 12 ящиків цигарок контрабандного походження.

Особу одного з хуліганів правоохоронці вже встановили – це 31-річний односелець прикордонника. Двох інших нападників ще встановлюють.

 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.345 ч.2 Кримінального кодексу України (Умисне заподіяння тілесних ушкоджень працівнику правоохоронних органів). Слідство у справі триває, інформують з СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Як повідомляв днями Uzhgorod.net.ua, у с.Ділове Рахівського району викриті на спробі переправити через кордон контрабандні цигарки зловмисники стали погрожувати прикордонному наряду. Довелось викликати на місце пригоди міліцію.

А перед тим на Березнянщині група молодиків перекрила рух автотранспорту на митному посту «Малий Березний» з вимогою, аби через кордон пропустили їх приятеля-словака, який займається бізнесом на машинах. У ситуацію довелось втрутитись правоохоронцям, за фактом незаконного перекриття кордону було порушено кримінальне провадження.

 

03 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів