Загиблого закарпатця привезуть у четвер. Москаль взяв справу на контроль

Поки що Закарпатська облдержадміністрація - єдина структура, яка відреагувала на проблеми із доправленням Героя додому.

 

"На цю хвилину єдина структура, яка відреагувала на повідомлення щодо проблеми з доправлення тіла загиблого Руслана Ігнатишина - це Закарпатська ОДА. Геннадій Москаль мав особисту розмову з дніпропетровськими рятувальниками. Руслана вони привезуть додому, орієнтовно, в четвер. Речник губернатора Славік Галас інформуватиме рідних про дату і час прибуття почесного траурного кортежу.

Співчуття рідним, низький уклін заглиблому Герою і його Батькам. Пробачте нас, будь ласка. Нема виправдання", написала Наталія Зотова.

Як уже писав Uzhgorod.net.ua, Ігнатишин Руслан Петрович, 1986 р.н., із с.Скотарське Воловецького району працював лісорубом на Мукачівській дистанції колій. Був мобілізований у серпні минулого року. Потрапив до 93-ї бригади. Тиждень тому з його телефону передзвонили і сказали, що Руслан загинув. Зв'язок обірвався, телефон поза зоною досі. Рідні і співробітники Руслана оббили пороги всіх інстанцій, щоб з'ясувати подробиці і зрозуміти, де саме знаходиться боєць, чи він живий, чи справді загинув. Але зарадити їм ніхто й нічим не може.

З'ясували долю Руслана лише волонтери. Вони підтвердили, що він загинув і що його тіло знаходиться в Дніпропетровську. Сказали, що начебто його мали доправити на Закарпаття учора. Але літак так і не вилетів.

Мати в шоковому стані, під крапельницями. Співробітники, які телефонували, просять допомогти й з'ясувати інформацію, коли тіло Руслана привезуть додому. Кажуть, що волонтери - їхня остання надія на правду.

 

04 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів