Красі її жіночого тіла заздрять в Ужгороді чимало жінок (ФОТО)

Наталія Ростова вже двічі ставала чемпіоном України з еротичного танцю.

 

Її хочуть бачити кожну суботу в клубах по всій країні. Її тілу заздрить в Ужгороді чимало жінок. Вона вміє перетворювати спокуса в справжнє мистецтво.

Все це - про одну жінку.

Сьогодні найкраща стриптизерка країни - ужгородка. Наталія Ростова вже двічі ставала чемпіоном України з еротичного танцю. А ще вона - одна з кращих спортсменів України з фітнесу (спортсменка!), Актриса обласного театру (комсомолка!) І просто красуня, яка погодилася розповісти чимало цікавого про своє заняття.

- У Тебе купа захоплень: фітнес, гра в театрі, балет. Звідки взялося місце для еротичного танцю?

- А це дуже схоже на фітнес. Тут і фізичне навантаження, і вміння танцювати, і акробатика. Це спорт, а я - спортсменка. Все просто. Коли зрозуміла, що мені ж танців мало. Хотілося танцювати на пілоні.

- С роздяганням?

- А чому б не показати своє тіло? Ти ж його доводиш до досконалості, воно хороше. Плюс - за стриптиз добре платять. Так чому б це все не поєднати?

- Але хтось соромиться роздягатися при всіх ...

- Соромиться. Навіть якщо тіло непогане. Почуття сорому слід перемогти: не всі це можуть. Хтось хоче роздягнутися, але ця сором'язливість і відсутність харизми відіграють своє. Треба бути нахабним і вміти дивитися в очі. Чесно, я про це мріяла з дитинства, зі школи. Ось захотілося і все. Давно готувалася до цього морально.

- Так подолала і вийшла на сцену. Страшно було?

- Так. Дуже незвичайно. Пікантно. Дивні відчуття. Не вірила, що зможу таке зробити. Подолала!

- Якщо дивишся під час роздягання на людей, то помічаєш їх погляди, реакцію. Яка вона?

- Байдужим точно нікого не залишаю. По-різному реагують: хто відразу йде знайомитися, хтось просто «пожирає» очима, хтось намагається «підкупити» вже після виступу: купують квіти, коктейлі. Хто нахабно пристає. А буває, що чоловіки зляться ...

- Чому?

- А ви у них запитайте. Мабуть, зачіпає чимось. Можливо, вони розуміють, що не можуть це тіло отримати. Подивилися і все. Тому хтось викрикує, хтось пішло коментує. Хтось, як уже говорила, доглядає. А хтось потім ще й біжить за мною. Мабуть, допомогти роздягнутися (сміється авт.) Добре, що у нас охорона дуже хороша - і в Ужгороді, і у Львові, і в Трускавці, і в Хмельницькому, і в Києві. Зупиняють таких на півдорозі.

- Не прикро чути такі вигуки? Зрештою, не в таку ж реакцію розраховуєш?

- А я не звертаю уваги. Я знаю, що все виглядає дуже красиво. Знаю, що вульгарного нічого. Не хочу перебігти кордон, коли вже буває просто огидно. Роздягаюся тільки наприкінці танцю. Роблю це так, щоб головного не було видно - це такий своєрідний натяк. Прикриваю еротичні місця якимось елементом танцю - чи пістолетом, або ранцем.

- Може, тому чоловіки і зляться?

- Може! (Сміється - авт ..)

- Тим не менше, після таких «криків» і «коментарів» не важко посміхатися?

- А хто сказав, що мені неприємно це чути ?? Ну, звичайно, все залежить від виховання людей. Прикра кричать в основному молоді студенти. Старші чоловіки такого собі не дозволяють. Їм не б'є тестостерон по вухах. Хіба вже дійсно бидло якесь прийшло дивитися моє шоу.

- А як жінки реагують?

- Думала, що будуть агресивніше. Є, звичайно, такі які викрикують щось недобре. Не знаю, може, щоб заспокоїти своє его. Але в основному жінки реагують косими поглядами, проте і це відбувається не часто. В основному, подобаюся дівчатам. Можливо, ще й тому, що не претендую на їх чоловіків.

- Я так розумію, попит на стриптиз у нас є?

- І завжди був. У мене місяць вперед розписаний. Це клуби, різні шоу, корпоративи, дні народження.

- Добре платять?

- Дивлячись за що. За поставлений номер з роздяганням - одна ціна. За просто «роздягнутися» в стрип-барі - інша.

- Буває як у фільмах - гроші в бікіні засовують?

- Так, але це тільки якщо захоче стриптизерка. Кладуть в трусики, туфлі. Це нормально: так глядачі висловлюють свої емоції. Але - тільки якщо танцівниця це дозволяє. Якщо ні, то охорона не пропустить.

- А які купюри дають?

- 50 або 100 доларів, 100 гривень, 500 гривень.

- А гривні або навіть копійки?

- Ой, ні, такого не було. Напевно, таке тільки в кіно можливо.

- Як багато стриптизерок в Ужгороді? Є конкуренція?

- Не знаю, здається, я одна. І це не тільки в Ужгороді. Їх немає більше ні в Івано-Франківську, Луцьку, Полтаві. Є хіба що у Львові, Києві, Харкові, Дніпропетровську. І все. Тому я весь час в дорозі, багато замовлень. Звичайно, багато хто, «псевдостріптізерок» - дівчат, які готові просто роздягатися. І все - ніяких номерів і акробатичних трюків. Навіть за тілом своїм не стежать. Просто роздягаються і все. Шкода, але на таке люди ведуться. Ну як вона станцює на 20-ти сантиметрових підборах?

- А це обов'язково?

- Так. Повинна бути хороша фігура, пластика, постановка номера. Все інше - «халтура».

- То може варто взяти учнів? Поділитися досвідом?

- Можливо, колись так і зроблю. Були такі плани. Хоча всі свої знання і так не віддам: моє вміння напрацьовано роками. Однак не виключаю можливості, що відкрию «спріп - школа», де буду навчати дівчат. Хочеться колись і балет створити в Ужгороді, який буде показувати еротик-шоу.

- Розкажи трохи про свої номери.

- У мене їх багато. Є агресивні - з капелюшком, сигарою або автоматом. Є позитивні або класичні - з шарфиком або в платті. Є молодіжні - наприклад, студентка. Останній мій номер - «Мері Поппінс» - з парасолькою. Коли я його відкриваю, розливаються краплі води на оточуючих. Всім подобається!

- Знаю, що ти - дворазова чемпіонка України з еротичного танцю. Що це за змагання?

- На них виявляють найсильнішого в цій сфері. Уже тричі брала участь, зокрема, в «танцях на пілоні». Це дуже важко, але я їх вивчила, і в цьому напрямку - найсильніша в Україні. Ніхто так не вміє стрибати на трідцятісантімеровіх каблуках, як я. Це і трюки, містки тощо. Цього року теж буду брати участь.

- Бачу, подібні танці приносять тобі не тільки гроші, але і задоволення ...

- Звичайно. Найбільше задоволення - коли виходить все, що ти хочеш. Коли публіка задоволена, коли оплесків багато. Коли йдеш з посмішкою з клубу - це все важливо для мене.

Андрій СТЕГУРА, Clipnews.info

 

 

11 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів