На "1+1" знали, що на зйомки "Форт Буаяр" їде Ліна Ющенко

Віталіна Ющенко та її друзі спростовують заяву керівництва каналу "1+1" про те, що їх начебто було введено в оману стосовно участі дочки лідера "Нашої України" в грі "Форт Буаяр".

 

Про це у четвер повідомили журналістам учасники команди Олександра Пономарьова, які щойно повернулися з Франції, де мали брати участь у зйомках.

За інформаці?ю Олександра Пономарьова, прізвища остаточного складу його команди були відомі каналу "1+1" щонайменше за місяць до зйомок. Ліні Ющенко співак запропонував увійти в команду після того, як телеканал попросив замінити одного з учасників.

"Мене ніхто не обмежував у виборі мо?ї команди", - сказав Пономарьов. Співак повідомив, що анкетні дані усіх членів команди повідомлялися телеканалу телефоном.

"Ніяких письмових списків я не давала, тому що канал від мене їх не вимагав", - повідомила дружина Пономарьова Олена Мозгова, яка разом з ним формувала команду.

Те ж саме підтвердила й Віталіна Ющенко. "Я заповнила лише одну анкету по телефону. Запитали ім'я-прізвище. Прізвища батьків не запитували", - сказала вона.

Стосовно заяви гендиректора "1+1" Володимира Оселедчика, що йому не було відомо про участь доньки Ющенка у грі, Пономарьов висловив здивування. "Чомусь вся команда "плюсів" вже за тиждень знала, що буде Ліна", - сказав він.

Крім того, за його словами, у процесі підготовки до від'їзду йому "разів п'ять" телефонували з телеканалу і перепитували саме про Віталіну Ющенко.

Про те, що на "1+1" насправді не помилилися з прізвищем учасниці, свідчить, за свідченнями команди той факт, що після приїзду в містечко Ля Рошель, де проводилися зйомки, всі вони ? у тому числі й Віталіна Ющенко - в готелі підписали анкети учасників програми, де було вказано правильні прізвища.

А щодо проїзних документів Ліни Ющенко "на чуже ім'я" Юрченко, як заявляв Оселедчик, то випадкова помилка була не лише в її авіаквитку, а й у квитку Петра Нікорака, якого записали Нікоракою, повідомила Олена Мозгова.

Після відмови в участі Ющенко команда вирішила не підписувати контракт про участь у змаганнях у Ля Рошель.

За словами Пономарьова, "остаточно було вирішено питання вчора (у середу) о 16 годині дня, що ми ма?мо поїхати (додому)". До того, додала Мозгова, Оселедчик стримував їх і казав, що "будемо вирішувати питання".

"Якщо було б відмовлено будь-якому іншому учасникові нашої команди, реакція була б та сама", - запевнив Пономарьов, наголосивши, що його "дружні стосунки з Ліною не пов'язані з політикою".

"Якщо з дівчиною йдеш в кінотеатр, і нема? двох квитків, не купиш же один, а дівчину не залишиш (під кінотеатром)", - навів аналогію Пономарьов.

"Думаю, що це просто амбіції одні?ї людини, яка вперлася", - прокоментувала відмову Оселедчика допустити до зйомок доньку лідера "Нашої України" Олена Мозгова.

За її словами, "коли ми вчора від'їжджали, майже вся телевізійна група "1+1" вийшла нас проводжати".

Як сказав Пономарьов, він особисто не ма? намірів робити жодних судових позовів, але вважа?, що з боку Оселедчика було б порядно зателефонувати до Ліни і просто по-людськи вибачитися за відмову.

Як відомо, Ліні Ющенко було відмовлено брати участь у грі "Форт Буаяр" після того, як керівництво "1+1" з'ясувало у Франції, що вона ? дочкою Віктора Ющенка.

"Українська правда"

 

25 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів