На території спортивно-реабілітаційного центру інвалідів розпочали будівництво складу для інвентаря (ФОТО)

Меценат Богдан Андріїв традиційно долучився до фінансування проекту.

 

З часу виділення колишньої котельні під будівництво спортивного-реабілітаційного центру для людей з вадами опорно-рухового апарату, провели з десяток суботників. Учора ж бо взялись за спорудження складу, де розміщатимуть будівельні матеріали та необхідний інвентар. Цього разу Богдан Євстафійович надав матеріальну допомогу для придбання воріт, профінансував робочих. «Спортивно-реабілітаційний центр інвалідів конче необхідний обласному центру Закарпаття. Поки нема коштів з місцевого бюджету, ми повинні зробити максимум за свої. Адже заняття спортом і фахова реабілітація якщо не повністю усунуть вади людей, то значно покращать їх здоров’я», - підкреслив Богдан Андріїв.

Голова обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець каже: «Завдяки Богдану Андріїву, одному з небагатьох меценатів, яким небайдужа наша доля, будівництво складу ми плануємо завершити за два-три тижні. Ще потрібно змінити покрівлю, яка протікає. А це 30-40 тисяч гривень. Пан Богдан пообіцяв і у вирішенні цього питання».

Наступний суботник буде наступного тижня відповідно, а саме 5-го вересня. Тож не полініться і зробіть свій вклад у будівництво спортивно-реабілітаційного центру інвалідів.

Віталій Біровчак

 

30 серпня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів