Ужгородців просять поділитися ідеями, як місту святкувати День народження

На обдумування містянам дали тиждень: пропозиції чекатимуть до 8 вересня.

 

Напередодні відбулося перше засідання робочої групи спеціалістів різних підрозділів виконкому Ужгородської міської ради з підготовки і проведення відзначення Дня міста.

 

За традицією, відзначення буде проходити в останні вихідні першого місяця осені, тобто цьогоріч це 25-26 вересня. Попередньо заплановано провести ряд урочисто-офіційних та культурно-розважальних, спортивних заходів, йдеться на офіційному сайті Ужгородської міськради.

Зокрема, запросять гостей із усіх міст-побратимів Ужгорода, вшанують нових почесних громадян Ужгорода, почесну відзнаку вручать людям, які зробили найбільш помітний внесок у розвиток міста, своєю невтомною працею примножили його здобутки у різних галузях, приймають активну участь у громадсько-суспільному житті.

На нараді вирішили, що всі заходи загалом будуть мистецько-патріотичного-виховного напрямку. Традиційно пройдуть численні спортивні змагання на майданчиках і дворових територіях, тематичні зустрічі, зібрання в бібліотеках і навчальних закладах.

Заплановані концерти на кількох локаціях, у тому числі самодіяльних дитячих та мистецьких колективів, рок-гуртів, головна сцена — на площі Театральній. У рамках відзначення дня народження Ужгорода пройде і міжнародний, 15-ий, ювілейний, фестиваль театрів "Інтерлялька".

Будуть кінопокази, благодійні аукціони, розважальні заходи у  парках "Підзамковий" та "Боздоський", на території Альпінарію, пленери, художні та фото- виставки, майстер-класи, показові виступи учнів та педагогів музичних, мистецьких шкіл. Організують ярмарки мистецьких виробів і сільськогосподарської продукції  тощо.

Ужгородців, громадські організації, меценатів, благодійників і підприємців міська влада запрошує долучитися до відзначення Дня міста цікавими ідеями, організаційно-фінансовою допомогою та підтримкою. З пропозиціями звертатися до 8 вересня (каб. 408, за електронними адресами [email protected] або [email protected]).

 

02 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів