Угорщину продовжують штурмувати нелегали - і через Закарпаття також (ФОТО)

Учора прикордонники Чопського загону виявили та затримали ще дві групи незаконних мігрантів.

 

Як уже повідомлялося, нещодавно на Закарпатті було виявлено та затримано 28 незаконних мігрантів. Тоді тільки на ділянці відповідальності Чопського загону правоохоронці затримали 14 нелегалів. У ході проведення фільтраційних заходів стало відомо, що до одного із сіл прикордоння, прибула велика група іноземців. З метою недопущення незаконного перетину державного кордону прикордонники розпочали перевірку населених пунктів, що знаходяться в прикордонні, інформує Держприкордонслужба.

Завдяки комплексу заходів, які продовжили оперативні підрозділи Держприкордонслужби,  учора прикордонники Чопського загону виявили та затримали ще дві групи незаконних мігрантів. Шестеро «мандрівників» охоронці рубежу зупинили під час спроби перетнути державний кордон з Угорщиною. Під час затримання невідомі особи намагалися чинити опір, проте, у результаті злагоджених дій прикордонного наряду, порушників затримали. Зі слів громадян, які прямували без документів, стало відомо, що вони є вихідцями з Афганістану.

Ще одну групу із п’яти осіб, також із Афганістану, затримали прикордонники відділу «Стужиця» цього ж загону. Перетнути кордон зі Словаччиною порушники намагались також незаконно - оминаючи пункти пропуску.

Крім того на ділянці відповідальності відділу «Ділове» прикордонники Мукачівського загону виявили в рейсовому автобусі «Рахів-Мукачеве» громадянина Гамбії  із недійсною довідкою про набуття статусу біженця.

Наразі стосовно затриманих проводяться подальші перевірочні заходи, а також встановлюються причетні до цих правопорушень особи.

 

02 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів