Олександр Ледида: Праворадикали відповідальні за тих, кого мобілізують для протестів

Лідер Опозиційного блоку в Закарпатській області Олександр Ледида прокоментував трагічні події під стінами Верховної Ради в день голосування за зміни до Конституції щодо децентралізації.

 

«Ми одностайні в тому, що децентралізація в Україні є не лише умовою виконання мирних Мінських домовленостей, але необхідною умовою існування держави Україна. Ми вимагали децентралізацію влади вже давно, і, у випадку позитивного вирішення цього питання раніше, - ми б зберегли мир та спокій у нашій країні і не втратили би тисячі життів українців.

До нас не прислухалися і ми отримали збройний конфлікт всередині країни.

У тому, що сталося під стінами Верховної Ради, винні і нинішня влада, і так звані її радикальні союзники.

Влада повинна була пояснити населенню важливість прийняття змін до Конституції, як необхідної умови досягнення миру в нашій державі. А що стосується праворадикалів, які влаштували побоїще під стінами парламенту, то вони несуть відповідальність за тих людей, яких мобілізують до протестів. Адже зараз суспільство вкрай наелектризоване і агресивне, як через військові дії на Сході, так і через низький рівень показників соціально-економічного стану: високі ціни і підняття тарифів при тотальному безгрошів’ї.

Ми, в свою чергу, і надалі будемо спрямовувати всі сили на досягнення миру та спокою у нашій країні. Це наша позиція і ми рішуче налаштовані за неї боротися всіма законними методами».

Karpatnews.in.ua

 

04 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів