Основні заходи на День Міста визначила Ужгородська міська рада

В Ужгородській міськраді пройшло, вже вдруге цього тижня, засідання робочої групи фахівців різних підрозділів із організації відзначення Дня Ужгорода.

 

Дійшли спільного рішення, що основні традиційні заходи пройдуть у суботу, 26 вересня. Серед них — Урочисте Віче, де вручать відзнаки новим почесним громадянам міста і відзначать ужгородців, котрі зробили найбільш помітний внесок у розвиток Ужгорода в різних галузях. Також пройде офіційний прийом міського голови. Цього ж дня відбудеться великий святковий концерт, попередньо - на площі Поштовій.

Наступного дня, у неділю, 27 вересня, найбільшу сцену міста запропонують для виступів місцевим гуртам і колективам, серед яких, зокрема, багато груп рокового спрямування.

У суботу планується і відкриття масштабної ярмарки Середньовіччя, до якої долучаться закордонні партнери Ужгорода.

Обидва вихідні дні в місті, в обласному державному українському

музично-драматичному театрі,проходитиме також ХІV Міжнародна виставка-ярмарок „Тур’євроцентр – Закарпаття 2015”.

Плануються численні тематичні фото- і мистецькі виставки про Ужгород, спортивні змагання, видовищні показові виступи, наприклад, силовий турнір серед юнаків, міжнародний турнір з волейболу серед юнаків, турнір з настільного тенісу серед чоловіків, обласний турнір "Закарпатський ведмідь".

Заходи будуть проводитися в обох парках -- "Підзамковий" і "Боздоський", на центральних площах, і на локальних майданчиках у мікрорайонах, повідомляє офіційний сайт Ужгородської міськради.

Міська влада ще раз запрошує ужгородців, громадські організації, меценатів, благодійників і підприємців долучитися до відзначення Дня міста цікавими ідеями, організаційно-фінансовою допомогою та підтримкою. З пропозиціями звертатися до 8 вересня (каб. 408, за електронними адресами[email protected] або [email protected]).

 

04 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів