Групу диверсантів знешкодили біля все того ж Мукачева! (ФОТО)

Проте цього разу це була не реальна, а навчальна спецоперація силовиків прикордонного краю.

 

Сьогодні о 5-й годині ранку було оголошено збір по тривозі кількох служб закарпатської міліції. На спецполігоні «Шипка» поблизу Мукачева правоохоронці вчилися знешкоджувати уявного противника.

Ситуація в країні з кожним днем загострюється. Криваві події в Мукачеві, а також у Києві біля Верховної Ради вимагають від правоохоронних органів адекватних та професійних дій в екстремальних умовах. Ніхто не знає, у кого й звідкіля полетить ворожа куля чи осколок від гранати. Ворогом може виявитися вчорашній союзник. Тому міліція має бути готова знешкодити будь-які прояви тероризму та масові заворушення.

Сьогодні о п′ятій годині ранку було піднято по тривозі окремі служби обласного управління міліції. Декілька десятків правоохоронців, серед яких були й жінки, прибули на полігон «Шипка» поблизу Мукачева. Там було проведено тактично-спеціальні навчання особового складу.

За легендою, розвідувально-диверсійна група ворога здійснила засідку на загін міліціонерів. Зав′язалася перестрілка. Удар ворога взяв на себе міліцейський дозор. Противника було зупинено й знешкоджено.

Далі відпрацьовувались дії особового складу при переміщенні загону в лісистій місцевості. На найбільш небезпечних ділянках ефективно спрацювали дозорні групи та групи прикриття. Було виявлено та знешкоджено кілька вогневих точок противника, а також мінні загородження (так звані розтяжки).

Після успішного завершення спецоперації бійці тренувалися у стрільбі з автоматичної зброї. Причому жінки-міліціонери стріляли з автомата Калашникова не гірше за колег-чоловіків, повідомили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

- Сьогоднішні тактично-спеціальні навчання продемонстрували хорошу бойову злагодженість колективу закарпатської міліції. І це думка не лише моя, а й фахівців нашого тренувального центру, - прокоментував командир спецбатальйону закарпатської міліції підполковник Роман Ус. – Такі навчання проводитимемо регулярно, аби особовий склад в будь-яку пору доби був готовий до дій в екстремальних умовах.

 

04 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів