Дороги в Карпатах наче створені для екстріму!

Неподалік Боржави вже втретє зберуться гірські велосипедисти.

 

В Карпатах, неподалік від села Пилипець, пройдуть екстремальні змагання з їзди на гірських велосипедах. Веломарафон відбудеться вже втретє.

Здається, що кручені дороги Боржави неприступні для ровера, але саме на них і лежать велотраси марафону. Всього складено три маршрути із різними рівнями складності й дистанцією та один короткий маршрут для змагань. Учасники можуть бути як професіоналами, так і любителями. Найсміливіші та затяті отримають щедрі подарунки.

МТБ - це mountain bicycle або гірський велосипед, який призначений для позашляхової їзди крутими схилами. Крос-кантрі, ендуро, фрірайд, даунхіл, і це ще не весь перелік призначення такого велосипеда. Безперечно, їзда на ньому — один із захоплюючих та видовищних видів спорту.

Організатори просять пам’ятати: спуски небезпечні, каміння тверде, вода холодна, сонце палюче, ...а гори вічні, повідомляє Кarpaty.ua. Беріть свого залізного коня з собою і гайда змагатись в їзді карпатськими дорогами та полонинами!

Програма:

11 вересня

18:00-21:00 — реєстрація учасників і видача стартових номерів, пробні заїзди

12 вересня

07:00-10:00 — реєстрація учасників і видача стартових номерів

10:00 — старт дистанції GIGA

10:30 — старт дистанції HOBBY

11:00 — старт дистанції MEGA

16:00 — нагородження призерів дистанції HOBBY

17:00 — нагородження призерів дистанції MEGA

18:00 — нагородження призерів дистанції GIGA

13 вересня

08:00 — реєстрація учасників

09:00 — старт змагання із найшвидшого підкорення гори Гемба “Містер Гемба”

15:00 — нагородження призерів змагання “Містер Гемба”

Марафон складається з трьох дистанцій:

Дистанція GIGA — найскладніший маршрут, який вимагає професійних навичок та витривалості. Довжина дистанції — 69 км, загальний набір висоти — 2500 м, асфальт — 3500 м.

Дистанція MEGA — середня за складністю, підходить і спортсменам, і любителям гірського велоспорту. Довжина — 48 км, загальний набір висоти — 1800 м, асфальт — 3500 м.

Дистанція HOBBY — найлайтовіший відрізок марафону, проте такий ж насичений гірськими краєвидами. Довжина дистанції — 15 км, загальний набір висоти — 500 м, асфальт — 1700 м.

В останній день також проводитимуть змагання Містер Гемба — uphill-cross. Виграє той, хто найшвидше приїде складним підйомом, який супроводжуватиметься камінням по всій дорозі. Це 7,5 км і майже 800 м загального набору висоти.

 

04 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів