Проїзд по всьому автобану Київ-Одеса буде платним

Український парламент прийняв рішення зробити платний проїзд по всій автотрасі Київ-Одеса, повідомляють Українські Новини.

 

За прийняття у другому читанні законопроекту про внесення змін до закону про реконструкцію й експлуатацію на платній основі автомобільної дороги Київ-Одеса на ділянці від Жашкова до Червонознаменки, внесений депутатами Олександром Задорожнім і Володимиром Демьохіним, проголосувало 278 депутатів при необхідних для ухвалення рішення 226 голосах.

Прийнятими поправками розширена чинність цього закону на весь автобан. Відповідно пропону?ться встановити плату за проїзд по будь-якій ділянці дороги Київ-Одеса. Отримані кошти надходитимуть до державного бюджету.

Передбача?ться, що компенсація витрат, пов?язаних з виконанням боргових зобов?язань по кредитах, залучених на реконструкцію дороги, проводитиметься за рахунок коштів, передбачених у держбюджеті на розвиток й утримання автомобільних доріг.

Закон дозволя? залучати кредитні кошти, використовуючи державні гарантії, а також без їхнього використання.

Документ направлено на підпис Президенту України. У разі його схвалення главою держави він набере чинності з 1 січня 2005 року.

 

25 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів