Якщо новий роман знову закінчився невдачею, не поспішайте говорити, що всі чоловіки - невдячні

 Коли і чому у жінок романи закінчуються невдачею...

 

Краще проаналізуй, як ти поводишся в кожних стосунках.

Як часто трапляється, що наші любовні стосунки з чоловіками повторюються за одним сценарієм. Спочатку ми закохуємося, потім починається цукерково-квітковий період, потім відносини втікають в інше русло, і понеслися конфлікти, сварки, непорозуміння, твої сльози й істерики. А потім красива історія кохання закінчується різким бавовною двері. Він пішов, а ти залишилася одна думати, що ж ти зробила не так.

Чому ж у деяких жінок все життя проходить за одним сценарієм, одні чоловіки змінюють інших, але результат завжди виявляється тим же. Що це, особливості карми, або ми постійно спотикаємося про одні й ті ж граблі, вибираючи не тих чоловіків?

Але швидше за все, ми просто не робимо висновки з наших минулих відносин. Може, не вистачає часу, тому що ми з головою пірнаємо в новий роман. А може нам простіше звинувачувати чоловіків, які розбили нам серце, ніж шукати причину в собі. І якщо історія повторюється знову і знову, де знайти сили її змінити?

Твій роман знову закінчився, ти на самоті ридаєш в подушку, або скаржишся подругам на свого останнього кавалера. А ти запитай у тих же подруг, нехай вони розкажуть, як виглядав ваш роман з боку. Швидше за все, вони повідають про тебе щось нове, але не поспішай на них ображатися. Може з кожним новим чоловіком ти граєш одну і ту ж роль - милою, домашньої кішечки, або неприступною холодної жінки, а коли розслабляєшся і стаєш самою собою, твої чоловіки відчувають себе обдуреними. Або навпаки, спочатку ти поводишся абсолютно природно, але з часом приміряєш на себе той образ, який, на твою думку, зводить його з розуму.

Згадай тих же подруг, як часто жінки перетворюються в товаристві свого чоловіка. Вони не просто кокетують або фліртують, немає. Вони ніби стають іншими людьми, підлаштовуючись під своїх коханих. І це виглядає абсолютно неприродно, а часом навіть нерозумно.

Запам'ятай одну важливу річ - чоловік хоче бачити в тобі особистість. Не варто намагатися пристосуватися до всього, що подобається йому, говорити його словами, у всьому розділяти його думку. Будь собою, адже саме на тебе, природну і справжню, він звернув увагу. Чоловікові нецікава жінка, яка буде вторити йому, повторюючи за ним все, як папуга.

І не поставиш собі за мету знайти чоловіка мрії. Люби і поважай себе, насолоджуйся життям, зустрічайся з приємними чоловіками, і твоє щастя тебе знайде.

 

10 вересня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів