ВИБОРИ-2006: ПРОБЛЕМИ ЗАПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ ЗАКРИТИХ ПАРТІЙНИХ СПИСКІВ

31 березня в Ужгородському прес-клубі реформ відбудеться засідання на тему: „З якими проблеми зіткнуться українські виборці перед наступними парламентськими та місцевими виборами в Україні?”.

 

Йтиметься про передумови та можливі наслідки запровадження в Україні виборчої системи закритих партійних списків у ?диному загальнодержавному окрузі. Доповідачами на засіданні виступлять експерти Проекту ?Сприяння організації виборів в Україні? (SEAU).

Сергій Кальченко, експерт проекту ?Сприяння організації виборів в Україні? А?ентства США з міжнародного розвитку. До 2003 року працював експертом проекту ?Вибори та політичні процеси?, виконавчим директором Української правничої фундації. Автор досліджень правозастосовчої практики судів та виборчих комісій з виборчих спорів.

Володимир Ковтунець, експерт, заступник керівника проекту ?Сприяння організації виборів в Україні? А?ентства США з міжнародного розвитку. До 2003 року працював експертом, заступником керівника проекту ?Вибори та політичні процеси?. Народний депутат України 2-го скликання. Співавтор законопроектів про місцеве самоврядування та про вибори народних депутатів України (1997 р.). Автор досліджень з проблем виборчого права.
Проект А?ентства США з міжнародного розвитку ?Сприяння організації виборів в Україні? викону?ться з грудня 2004 року і ма? на меті сприяння в удосконаленні виборчого законодавства та підвищенні правової культури учасників виборчого процесу.

Засідання відбудеться у приміщенні Ужгородського прес-клубу реформ за адресою:
м. Ужгород, вул. Кошицька, 30/6.
Початок о 15.00.

 

31 березня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів