Андріїв: «В Ужгороді на ремонт доріг та внутрішньоквартальних територій виділили рекордні 43 мільйони гривень» (ВІДЕО)

За кошти міського бюджету до кінця року планують зробити аж 161 об’єкт.

 

Секретар Ужгородської міської ради Богдан Андріїв цьогорічними дорожніми роботами відверто задоволений. І не дивно, скажімо у минулому вдалося відремонтувати тільки дві вулиці та дві внутрішньоквартальні території, це так, до слова, у сорок разів менше, ніж у поточному році. «З міського бюджету на ремонт доріг та внутрішньоквартальних територій виділили рекордні 43 мільйони гривень. За ці кошти загалом до ладу приведуть 161 об’єкт. 60 – готові уже. 28 – нещодавно вийшли з експертизи, тож до їх ремонту вже приступили аж дев’ять підрядних організацій, у тому числі київські. Бо з таким об’ємом робіт міські підприємства, навіть обласні просто не впорались би фізично», - зазначив кандидат на посаду Ужгородського мера Богдан Андріїв.

Найбільші труднощі виникають насамперед під час проходження експертизи, проекти не рідко відправляють на допрацювання. Плюс не вистачає дорожнього покриття – за асфальтом доводиться стояти в черзі. Якщо погодні умови сприятимуть, вдасться відремонтувати усі об’єкти – переконаний Андріїв.

Богдан Євстафійович запевняє: «Ужгород, на відміну від області, готовий до зимового періоду. Наразі придбали 120 кубічних метрів солі, уклали договори і проплатили послуги підприємств, що виготовляють мучку. Тож ожеледиці на дорогах комунальники нейтралізують без особливих труднощів», - вважає Богдан Андріїв.

У належному стані перебуває і спецтехніка. Цьогоріч дороги й тротуари прибиратимуть 6 снігоочисних машин і 4 трактори.

Віталій Біровчак

 

01 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів