Наші землячки, якими ми гордимося!

Одна з них - молода вчителька Хустської гімназії-інтернату Олеся Ківеджій.

 

Днями завершився фінальний етап (заключного) туру ХХ Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2005». Закарпаття у номінації «Українська мова й література» на престижному педагогічному поєдинку представляла молода талановита вчителька Хустської гімназії-інтернату Олеся Ківеджій. Відрадно, що наша землячка успішно подолала всі випробування і довела всій державі, що в Закарпатті люблять і шанують рідну мову. Підтвердженням цьому стала перемога пані Олесі в непростому випробуванні.

–Учасників під час жеребкування було поділено на три групи. Я потрапила до другої (золота середина). Конкурс проходив у кілька етапів, тож довелося і проводити уроки, і показувати знання дисципліни, і презентувати освітній проект. Темп виявився шаленим, однак, як казала Ліна Костенко: «Усе на світі треба пережити», – зазначила у літературному щоденнику переможниця конкурсу.

–Ми гордимося, що в нашому педагогічному колективі працюють такі непересічні особистості, які показують справді вагомі здобутки. Радіємо перемозі і вітаємо переможницю, – зазначив для редакції новин «Карпатського об’єктива» директор Хустської гімназії-інтернату Михайло Онофрей.

З нагоди Дня педагогічного працівника на Олесю Ківеждій та Галину Тимчик, яка підготувала до Міжнародної олімпіади у Бразилії свою вихованку Ангеліну Кикину (зайняла 4 місце у світі з географії) чекають високі державні нагороди.

Марина АЛДОН

 

02 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів