Це гастрономічне диво - яблуко! (ФОТО)

Кулінари міста над Ужем пропонують цей фрукт у найрізноманітніших варіаціях – печені, смажені, карамелізовані яблука, у вигляді желе, компоту, пюре тощо.

 

В обласному центрі Закарпаття у неділю фінішував "Фруктовий день", де ужгородці та гості міста могли долучитися до своєрідного дня здорового життя – без шкідливих звичок, цукру та некорисної їжі, повідомляє кореспондент УНН.

У центрі міста біля обласної філармонії було облаштовано сцену, атракції для дітей та багато тематичних локацій. Серед іншого, для всіх охочих проводилися лекції зі здорового харчування, а кожен бажаючий міг дізнатися рівень цукру у крові. Також на площі відбувся ярмарок корисної їжі.

Королем гастрономічних витворів стало яблуко. Місцеві кулінари пропонували цей фрукт у найрізноманітніших варіаціях – печені, смажені, карамелізовані яблука, у вигляді желе, компоту, пюре тощо. Традиційною для Ужгородських масових заходів була участь у святі Закарпатського руху підтримки військових, у наметі яких проводилися безпрограшна лотерея, акція "Фото Патріота" та продаж сувенірної продукції.

Для вишуканої публіки відбувся грандіозний концерт симфонічного оркестру. А потім півторагодинне шоу глядачам подарували учасники студії сучасного танцю "Бліц", інформує УНН.

Наприкінці незвичного свята фруктового дня відбулася дегустація гарбузової каші та концерт джазової музики, який подарували всім музиканти з Mashika Jazz Band.

 

05 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів