Москаль - тому, хто писав закон про вибори: «Я б йому руки точно вкоротив!» (ВІДЕО)

Голова Закарпатської облдержадміністрації висловив сумнів у компетентності народних депутатів, які писали новий проект закону про місцеві вибори.

 

"Якщо я, маючи дві юридичних освіти, не можу в цьому законі розібратися, то як може розібратися пересічний громадянин, особливо на голосуванні", - зазначив він.  Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Був тренд: Верховній Раді потрібні були нові обличчя. Однак, писати (закони, - ред.) вони не вміють, от в чому питання. Це законодавчий орган, це не циркове зібрання, або зібрання якогось академічного театру, це законодавчий орган, який повинен продукувати закони. Ну, якщо я, маючи дві юридичних освіти, не можу в цьому законі розібратися, то як може розібратися пересічний громадянин, особливо на голосуванні... Буде дуже багато бюлетенів, які будуть комісією забраковані, і тоді можуть бути зловживання, значить там може бути зіпсованих 10 %, а туди ще кинуть 10 %, якщо не в користь того, то іншого кандидата", - заявив Москаль.

Також губернатор висловив надію, що виборці все ж таки зможуть розібратися в бюлетені.

"Дай Бог, щоб вони розібралися в цьому бюлетені. Я не знаю, хто писав цей закон, я б йому руки точно вкоротив, тому що так не пишуть закони. Там розібратися людині з трьома вищими освітами дуже важко, не те, що бабусям", - зазначив губернатор.

Нагадаємо, що Верховна Рада прийняла за основу законопроект про місцеві вибори, розроблений групою депутатів на чолі з Ігорем Поповим і Вадимом Денисенко (№2831-3).

Президент України Петро Порошенко 6 серпня, підписав закон про місцеві вибори.

 

07 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів