Хто з великих правителів насолоджувався товариством чоловіків? (ФОТО)

Захоплення своєю владою об'єднував всіх правителів, але у деяких була і ще одна зв'язуюча ланка - пристрасть до чоловіків.

 

Царям дозволено все. І це підтверджують багато епізодів всесвітньої історії. Захоплення своєю владою об'єднував всіх правителів, але у деяких була і ще одна зв'язуюча ланка - пристрасть до чоловіків. Хто з великих правителів насолоджувався товариством чоловіків, читайте в нашій галереї.

 

Річард Левине Серце. Серед істориків досі ведуться бурхливі обговорення історичного факту щодо Річарда Левове Серце. У записах, датованих +1187 роком, зазначено, що на знак союзу між Англією і Францією Річард розділив на одну ніч ложе з королем Філіпом II. Багато хто схиляється, що це був лише політичний хід, однак подібне подія мала місце бути.

Олександр Македонський. Подвиги Олександра Македонського залишилися у віках. У 20-річному віці він зійшов на престол і за 11 наступних років не зазнав жодної поразки у своїх численних завоюваннях. Всупереч популярним уявленням про гомосексуалістів, як про слабкі жінкоподібні натури, Македонський абсолютно не підходив під цей опис. Хоробрий і відважний, він завжди бився на передовій, нерідко отримуючи серйозні рани. У молодого імператора було три дружини, але всі ці шлюби ставали тільки політичними ходами. Справжню ж прихильність Македонський виявляв до свого «милого друга» Гефестіона. Після смерті свого коханця в пориві гніву і туги Олександр наказав стратити лікаря, якому не вдалося врятувати Гефестіона. Через деякий час захопленням імператора став молодий перс Багоасом, який пробув його фаворитом до самої смерті правителя.

Едуард І. Інший англійський монарх Едуард II одружився на Ізабеллі Французькій в 1308 році. На жаль, король виявився байдужим до пестощів красуні-дружини і відвідував її покої тільки в дні, сприятливі для зачаття спадкоємця престолу. В історичних джерелах згадується про його безсоромну поведінку відносно симпатичних чоловіків, чи то графи або каменярі. Офіційним його фаворитом був сер Х'ю ле Диспенсер. У той час як король отримував задоволення від нетрадиційних відносин на очах у всіх, Х'ю витягував з цієї ситуації максимум користі для себе. За короткий час коханець короля нажив собі величезні статки. Після багатьох років неналежного ставлення до себе королева влаштувала державний переворот, звинувативши чоловіка у зраді і мужолозтві. У підсумку Х'ю ле Диспенсера публічно четвертували, а Едуарда II таємно вбили у в'язниці.

Адольф Гітлер. Підозри в нетрадиційній сексуальній орієнтації Адольфа Гітлера з'явилися після публікації книги історика Лотара Махтана. У 1915 році молодий Гітлер був відправлений на французький фронт, де неодноразово був помічений у зв'язку з чоловіком-повією. Вже, будучи фюрером, щоб приховати свої гомосексуальні пристрасті, Гітлер стратив кілька високопоставлених нацистів.

Гай Юлій Цезар. Історичні джерела зберегли відомості про нетрадиційну сексуальну орієнтацію одного з великих імператорів - Гая Юлія Цезаря. Як відомо, в античні часи в Стародавньому Римі зв'язок між особами однієї статі не сприймався як щось неприродне. Будучи молодим 19-річним хлопцем Цезар потрапив до царя Віфінії Нікомед IV, де протягом трьох років був у нього коханцем. Коли імператор вступив на престол, його опонент сенатор Цицерон публічно називав Цезаря «Віфінською царицею, що проклала шлях до влади через дупу».

 

 

 

07 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів