Екс-головний силовик Закарпаття йде в депутати

53-річний генерал міліції зареєстрований кандидатом у депутати Закарпатської обласної ради по округу №38, що охоплює ряд сіл Свалявського району.

 

Колишній начальник Управління Міністерства внутрішніх справ у Вінницькі області Віктор Русин подався у політику, і бере участь у місцевих виборах на Закарпатті від партії «Опозиційний блок».

Згідно даних Центральної виборчої комісії, 53-річний генерал міліції зареєстрований кандидатом у депутати Закарпатської обласної ради по округу №38, що охоплює ряд сіл Свалявського району.

Віктор Русин запам’ятався вінничанам подіями січня 2014 року, коли протестувальники захопили будівлю Вінницької облдержадміністрації, вимагаючи відставки Януковича та скасування «драконівських законів 16 січня», які призвели до кровопролиття на Євромайдані у Києві.

Згадуючи ті події, Віктор Русин сказав: «те що відбулося в травні 2014 року в Одесі просто «квіточки» з тим, що могло статися у Вінниці», коли в січні протестуючі проти режиму Януковича евромайданівці захопили будівлю Вінницької облдержадміністрації.

 

08 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів