Німецька делегація з 16 студентів і 2 професорів гостюватимуть в Ужгороді тиждень.

Вчора, 12 жовтня, ректор УжНУ Володимир Смоланка підписав угоду про співпрацю із Дармштадським університетом прикладних наук (Німеччина).

 

Поспілкувалися також із делегацією студентів, які опановують спеціальність «Соціальна робота», та викладачами з міста-побратима Ужгорода.

Угода про співпрацю сприятиме обміну досвідом у сфері соціальної роботи між відповідними кафедрами двох вишів: українського та німецького. За словами доцента кафедри соціології та соціальної роботи Зіти Баторі-Тарці, співпраця фактично налагоджена із 2012 року, коли ужгородські студенти та викладачі побували з навчально-ознайомчою поїздкою у Дармштадському університеті. Тепер делегацію з Німеччини приймає кафедра соціології та соціальної роботи УжНУ.

Делегація із 16 студентів, двох професорів – Ангеліки Гротерат й Амари Еккерт – та працівника управління із соціальних питань містаstudenti Дармштад Анни Демченко гостюватимуть в Ужгороді тиждень. Планують зустрічі зі студентами факультету суспільних наук, ознайомлення з соціальною роботою в краї, відвідини Часлівської школи-інтернату, а також роботу з дітьми із психічними відхиленнями, ромськими дітьми, спілкування із фахівцями, які працюють із потерпілими від війни тощо.

Іванка Когутич, МедіаЦентр УжНУ

 

13 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів