Всі виборчі дільниці мають бути обладнані сертифікованими вогнегасниками!

А члени виборчкомів мають вміти користуватися первинними засобами пожежогасіння.

 

Напередодні чергових місцевих виборів в Україні, які призначені на 25 жовтня, по всьому Закарпаттю відбуваються зустрічі рятувальників із головами та секретарями дільничних виборчих комісій. 12 жовтня інструктаж з питань дотримання правил пожежної безпеки під час виборчого процесу провели в Іршаві у районному будинку дитячої творчості. Усього на заході зібралися більше ста людей, які представляли 61 дільницю Іршавщини.

На інструктажі працівники Іршавського районного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області наголосили на тому, що всі приміщення, задіяні у виборчому процесі, повинні бути обладнані сертифікованими вогнегасниками. Водночас рятувальники нагадали присутнім, як треба користуватися первинними засобами пожежогасіння та загалом що слід робити у випадку виникнення пожежі на території виборчої дільниці. Головам дільниць роздали інструкції з пожежної безпеки й порекомендували провести відповідні інструктажі з усіма підлеглими.

Нагадаємо, у день виборів, 25 жовтня, особовий склад підрозділів Управління ДСНС України у Закарпатській області чергуватиме в посиленому режимі несення служби, повідомили в У ДСНС України у Закарпатській області.

 

13 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів