Це щастя, що реактивний снаряд, випущений з «Мухи», не розірвався! (ВІДЕО)

Якщо б він вибухнув, наслідки були б просто жахливі.

 

Мукачівський міський голова Мукачева Золтан Лендєл прокоментував нічні події у Мукачеві у прямому ефірі телеканалу «112 Україна».

В ніч на сьогодні, близько 1 години, невідомі вистрілили з РПГ у приміщення торгового центру «Техно Карпати». Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Знову спрацювала зброя, - сказав Золтан Лендєл. – На щастя, снаряд, випущений з «мухи» не розірвався. Приміняли РПГ для того, щоб щось спалити. Снаряд попав у стіну і не розірвався. Зброї стільки зараз на руках. І от сьогодні знову спрацювала зброя. Правоохоронці працюють, перша версія – це злісне хуліганство. Власники магазину – поза політикою, у виборах участі не беруть і ніколи не брали, погроз ніяких не було.

На позачерговій сесії депутати прийняли рішення про подальше фінансування програми забезпечення міста пошуковими камерами нового зразку. Через тиждень перші 36 камер буде продемонстровано, – пообіцяв мер Мукачева.

Також Золтан Лендєл зазначив, що на період підготовки та проведення виборів особовий склад мукачівської міліції буде підсилено кількісно. Адже сьогодні у міськвідділку понад 30 вільних вакансій.

 

13 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів