Богдан Андріїв про те, як зробити комфортним обласний центр Закарпаття для життя його мешканців та гостей

Нині громада Ужгорода найбільш зацікавлена у процвітанні міста, в якому вона живе, працює, відпочиває, ростить дітей, внуків. Тож, стратегія розвитку міста на перспективу - дуже потрібна річ!

 

Кандидат на голову Ужгородської міської ради Богдан Андріїв вважає, що громада повинна знати та брати активну участь у всіх важливих аспектах життєдіяльності міста. Новообраний мер повинен цікавитися: Чи не порушуються права містян? Як краще зробити комфортним обласний центр Закарпаття для життя його мешканців та гостей міста? Як скористатися кожному своїм правом у виділенні та користуванні земельними ділянками? Як і куди витрачаються бюджетні кошти? Та багато інших не менш актуальних питань...

До прикладу, сучасні європейські міста орієнтуються на принциповому підході до міського розвитку, зокрема - забезпеченнї гідних умов та високих стандартів якості повсякденного життя мешканців. «Хто хоч раз побував в європейському місті, помітив, що у тамтешньої територіальної громади сформовано відчуття приналежності до єдиної спільноти, яка поділяє відповідальність за розвиток міста, дбає про захищеність та рівні можливості для всіх мешканців, - каже кандидат у мери Богдан Андріїв, додавши. – До такої ж моделі має прагнути й громада Ужгорода».

На його переконання, нові амбітні цілі розвитку міста повинні вести до досягнення кращого майбутнього Ужгорода, динамічного, креативного життя і роботи його мешканців.

«Кожен ужгородець повинен бути переконаним, що він живе в безпечному, якісному та комфортному середовищі. Адже тут майбутнє кожного, хто готовий пов’язати своє життя з нашим рідним містом. Лише спільно ми зуміємо досягти поставленої мети, рухаючись за визначеними стратегічними напрямами, перетворивши місто над Ужем в охайний обласний центр Закарпаття, місто новітніх технологій та комфорту», - впевнений Богдан Андріїв.

Саме стратегічний план дозволить сконцентрувати всі наявні в місті ресурси для забезпечення ефективного та результативного його розвитку в ринкових умовах з метою підняття стандартів та якості життя громадян.

Тож у разі обрання ужгородцями головою міста Богдана Андріїва, першими його кроками будуть:

- оптимізація кількості комунальних підприємств шляхом об’єднання напрямів діяльності;

- проведення повної інвентаризації земельних ресурсів у період мораторію на виділення землі;

- відчуження земель господарського призначення – тільки через відкриті аукціони;

- проведення повної інвентаризації об’єктів нерухомості комунальної власності в період мораторію на відчуження об’єктів;

- впровадження ефективного менеджменту в процесі управління комунальним майном;

- кардинальна реформа системи міського господарства;

- впровадження відкритої системи моніторингу використання бюджетних коштів; - безумовне вето міського голови на кожне рішення міської ради з корупційними ознаками».

«Шановна громадо, нам  потрібно згуртуватися і вимагати від нових обранців оприлюднити свою стратегію розвитку міста, долучатися з пропозиціями, контролювати кожен крок міської влади.  Адже саме громада міста повинна відстоювати свої права та інтереси, бо ніхто за неї цього  не зробить!», - наголосив кандидат у мери міста Богдан Андріїв.

 

13 жовтня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів