У місті над Латорицею злочинці не зможуть сховатися від пильного ока відеокамер (ВІДЕО)

За першу партію інтелектуальної техніки місто заплатило 3 мільйони гривень.

 

У Мукачеві встановили відеокамери, які можуть розпізнавати злодіїв та порушників правил дорожнього руху. За першу партію інтелектуальної техніки місто заплатило 3 мільйони гривень.

Про це йдеться у сюжеті програми перших західноукраїнських новин «Огляд дня» телеканалу ZIK .

Нові інтелектуальні відеокамери, які встановили по всьому Мукачевому, можуть розпізнавати номерні знаки на автомобілях, обличчя людей і навіть залишені без нагляду підозрілі предмети.

«Встановлення такої системи відразу дисциплінує громадян, оскільки всі знатимуть, що їхні дії контролюють. Відтак, дисципліна на вулицях міста стала значно кращою», – зазначив заступник міського голови Мукачевого Олександр Галай.

Усе відео з камер автоматично потрапляє в міськвідділ міліції. Однак стежити за ним не обов’язково. Якщо камера фіксує порушення, то одразу ж подає відповідний сигнал. Наразі система запрограмована на виявлення порушень правил дорожнього руху, масове скупчення людей, а також на ідентифікацію підозрілих предметів.

Відео з камер спостереження правоохоронці зберігатимуть 30 днів. Наразі у місті встановили 38 таких камер, але до кінця наступного 2016 року планують збільшити кількість обладнання до 170 одиниць. 

 

05 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів