Закарпатська ОДА має інформацію, хто загинув в аварії вертольота у Словаччині (ВІДЕО)

НП прокоментував речник облдержадміністрації.

 

У Закарпатській ОДА вважають, що вертоліт, який розбився в Словаччині перевозив нелегальних мігрантів. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив речник Закарпатської ОДА Ярослав Галас.

За його словами, дані, якими оперують в ОДА, говорять про те, що на борту були швидше нелегальні мігранти, а не сигарети.

"Спілкувалися з прикордонниками, нам не дали підтвердження, що це сигарети. Швидше за все, за тією інформацією, яка у нас є, це все ж нелегальні мігранти. Там було четверо чоловіків і дві жінки, але немає ще даних вони громадяни південно-східної Азії і Африки", - сказав Галас.

Він також повідомив, що зараз з'ясовується звідки летів вертоліт, можливо з Львівської області.

"Розбитий вщент літак МІ-2 з українськими розпізнавальними знаками.... Пілот і розпізнавальні знаки на уламках вертольота українські, тому, я думаю, не складно з'ясувати звідки цей вертоліт, можливо з Львівщини летів, а не із Закарпаття, а можливо із Закарпаття, тепер з'ясовується, - зазначив Галас.

Також Галас підтвердив інформацію про те, що розбився вертоліт у ніч на четвер, однак через погану погоду його уламки вдалося виявити тільки сьогодні. Трагедія сталася в 30 км. від кордону з Україною на околиці міста Міхаловце.

Подивитися відео можна ТУТ.

 

13 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів