Новорічно-різдвяні гастрономічні тури стартують сьогодні на Закарпатті (ВІДЕО)

Старт - о 17.30 сьогодні в Ужгороді на знаменитій пішохідній вулиці Корзо.

 

Сьогодні, 19 листопада, у третій четвер місяця, у Франції офіційно відкорковують першу діжку молодого вина – божоле. На Закарпатті, яке вважають виноробним краєм, теж відзначать свято молодого вина. Першу діжку із напоєм подарують землі сьогодні о 17.30 на Корзо. Відтак, дадуть і свого роду старт новорічно-різдвяним гастрономічним турам. Для цього туристам пропонуватимуть 10 дегустацій.  Вина, сири, мінеральні води, фрукти, горіхи – все, що народжене на Закарпатті тепер стане родзинкою гастрономічних маршрутів.

Федір ШАНДОР, туризмознавець

 

19 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів