Чи не найбільше від стихії потерпіли Рахівщина та Міжгірщина (ВІДЕО, ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вода руйнує дороги, мости, затоплює дворогосподарства.

 

Продовжується ліквідація наслідків підтоплень окремих населених пунктів в басейнах гірських річок Боржава, Ріка, Тересва, Теребля та Верхня Тиса Закарпатської області.

Внаслідок зсуву ґрунту на проїжджу частину автодороги Мукачево-Рогатин тимчасово призупинено рух автотранспорту між с.Білин та Кваси Рахівського району. Підтоплено 301 дворогосподарство, в тому числі 74 приватні житлові будинки у Міжгірському, Рахівському, Тячівському, Воловецькому районах.

Для проведення протипаводкових робіт залучено сили та засоби цивільного захисту районних державних адміністрацій, підрозділи ДСНС, Національної поліції, дорожніх організацій, басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та місцеве населення загальною кількістю 209 осіб та 49 одиниць техніки.

На цей час спостерігається зниження рівнів води у басейнах річок Ріка, Тересва, Теребля та Верхня Тиса. Так, знизився рівень води від пікових позначок у межах населених пунктів Колочава Міжгірського району (на 60 см), Рахів (на 50 см), Усть-Чорна Тячівського району (на 40 см).

За прогнозами Укргідрометцентру протягом наступної доби у гірських районах Закарпаття очікуються опади у вигляді дощу з мокрим снігом. Здійснюється моніторинг за гідрологічною обстановкою в басейнах річок, де існує загроза підтоплення населених пунктів. Ситуація знаходиться на постійному контролі ДСНС України, повідомляє прес-служба ДСНС УКраїни.

Як відбувається ліквідація наслідків руйнівного паводку - у фото та відео .

 

 

Рахівщина

Міжгірщина

 

21 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів