Держвиконавці оштрафували рятувальну службу за непоновлення на посаді Мирослава Щербея

Колишній керівник ДСНС Закарпаття каже, що не розуміє, чому ДСНС України не виконує рішення суду:

 

Згідно з рішенням Закарпатського окружного адміністративного суду від 22 жовтня, Мирослава Щербея, екс-очільника ДСНС області поновлено на посаді начальника управління. Відповідне рішення можна знайти в єдиному державному реєстрі судових рішень.

Згідно з рішенням головуючого судді Скраль Т.В., суддів Гебеш С.А., Микуляк П.П., керівництво ДСНС України зобов’язане «поновити Мирослава Щербея на займаній посаді начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області з 02 липня 2015 року».

До речі, постанова в частині поновлення підлягає негайному виконанню, однак сторони можуть подати апеляцію.

Проте у Закарпатському управління ДСНС повідомляють, що не знають про таке рішення суду. «Змін у керівництві поки що не було. У нас нема ніяких офіційних наказів від голови Державної служби із надзвичайних ситуацій про призначення чи перепризначення нового голови управління. Відповідні документи не були опубліковані і на сайті ДСНС», – розповіла журналісту GalagovTV речник УДСНС України в Закарпатській області Наталія Батир.

У коментарі GalagovTV, Мирослав Щербей повідомив, що не розуміє, чому ДСНС України не виконує рішення суду:«Я не був попереджений, що вводять у розпорядження постанову Кабміну про звільнення керівників управлінь ДСНС по всій країні. Рішення було незаконним. Позивався не тільки я, але ще багато інших керівників, котрі теж виграли суди. До речі, у частині рішення суду про поновлення мене на роботі йдеться про «негайне виконання», але поки що це рішення не виконали. Натомість, виконавча служба вже наклала штраф на ДСНС за невиконання рішення суду», – розповів Мирослав Щербей.

 

25 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів