Есдеків Закарпаття здають власні "бобики"

У есдеків Закарпаття виник новий мотив заявити про політичні репресії. Відразу після того, як на партійних зборах Іршавської організації СДПУ(о), що відбулися нещодавно, новим секретарем райкому партії була обрана Мирослава Кула, її запросили для розмови в районне управління з боротьбі з організованою злочинністю.

 

Свого часу пані Мирослава (член політради СДПУ(о)) була призначена губернатором Різаком на посаду заступника голови ?ршавської РДА з відповідним завданням: наглядати за підкилимовою боротьбою глави РДА, есдека ?вана Клима, з главою райради, есдеком Степаном Бобиком. Тому недивно, що в нинішній організації репресій есдеки звинуватили не стільки "помаранчевих", скільки однопартійця Бобика, якого партійці вигнали з лав "об??днаних" на партконференції, що пройшла в кінці березня. Натомість "замовили" убопівцям пані Кулу і взагалі ? змовившися з переможцями, придумав план розвалити найчисленнішу в області організацію есдеків, пише "Обком".

За часів есдеківского правління на ?ршавщині (політичній батьківщині Медведчука) було створено зразкове відділення СДПУ(о) - з крутим офісом і щедрим фінансуванням. А також, як стверджували тодішні опозиціонери, з тотальним контролем за інакомислячими за допомогою стукачів, упроваджених в бюджетну сферу району. Навіть зараз в ?ршавському районі з населенням в 100 000 людей налічу?ться близько 7 тисяч членів СДПУ(о). Що не дуже позначилося на ефективності роботи партії. У вирішальному турі президентських виборів Ющенко набрав 33 000 голосів проти 13 000 підтримуваного есдеками Януковича. За оцінками обласних не-есдеківських ЗМ?, виборча кампанія останнього з?їла на ?ршавщині від 1 до 2 мільйонів гривень. Звідси і інтерес убопівців до ключових фігур есдеків?


ForUm

 

16 квітня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів