Про жахливі умови, у яких перебуває 128 бригада, написали Президенту і міністру оборони (ФОТО)

Нардеп просить забезпечити військових належним хачуванням та матеріалом для влаштування місць, а також душовими й туалетами. 

 

Командування Яворівського полігону не в стані забезпечити бійцям 128-ї бригади нормальні умови служби. Військовики живуть на Яворівському полігоні без туалетів і в болоті по кісточки.

Народний депутат, голова ради партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев'янко звернувся до Президента Порошенка і до міністра оборони Степана Полторака з проханням перевірити санітарно-гігієнічні умови пребування військових 128-ої окремої гірсько-піхотної Закарпатської бригади ЗСУ на Яворівському полігоні. І забезпечити бійцям належні умови несення служби, повідомила прес-служба нардепа. 

"Військовики вимушені спати в наметах, які потікають, на мокрих матрацах і карематах на мокрій землі. Після дощу всередині наметів і довкола них утворюється болото", – підкреслив нардеп.

Нардеп нагадав, що 128-а бригада півтора року захищала Україну в зоні АТО і заслуговує на належні умови перебування на полігоні, пише НБН. 

Дерев'янко вимагає у Порошенка і Полторака забезпечити військовиків належним хачуванням та матеріалом для влаштування місць, а також душовими й туалетами. 

"У випадку якщо це неможливо, прошу розглянути питання про переміщення військовиків на інший полігон чи в іншу військову частину", – написав Президенту Дерев'янко.

 

 

29 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів