Нові поліцейські витягнули всіх із автомобіля й поклали обличчям на землю...

Правоохоронці затримали у так званому спальному районі "столиці" кількох осіб, яких підозрюють у скоєнні квартирних крадіжок.

 

Про скоєння крадіжок з помешкань закарпатців останнім часом не говорив хіба що лінивий. Бо ж ця проблема стала досить актуальною. Тільки й доводилося чути, що то в одному, то в іншому районі обласного центру обікрали квартиру чи будинок. Важко сказати яким чином, але навіть серед білого дня злодіям удавалося непоміченими проникати в помешкання й забирати все цінне. Та, як кажуть, скільки ниточці не витися… 19 листопада у т. зв. спальному районі Ужгорода правоохоронці затримали кількох осіб, яких підозрюють у скоєнні квартирних крадіжок.

– Ми сиділи в машині й розмовляли з двома приятелями, і тут на нас налетіла група захоплення, – розповідає водій Микола. – Поліцейські витягнули всіх із авто й поклали на землю. Я просто зустрівся зі знайомими, хотів привезти до себе додому, щоб відремонтували газовий котел. Та їх забрали в міськвідділ поліції.

Адвокат надати коментарі нашому виданню відмовився.

Працівники Ужгородської кримінальної поліції повідомили, що мали оперативну інформацію про осіб, причетних до скоєння квартирних крадіжок. Тим більше, що ці чоловіки вже фігурували в криміналі й раніше судимі за подібний злочин.

Одного з підозрюваних правоохоронці затримали на гарячому у квартирі, а згодом ще трьох в іномарці, двох із них доставили в міськвідділ. Оперативники з дозволу власника провели огляд автомобіля і знайшли речові докази.

До слова, квартира, у якій затримали «домушника», перебуває під охороною, тому зловмисник не встиг ретируватися до приїзду поліцейських. За цими фактами відкрито кримінальне провадження, розпочато слідство. Підозрювані затримані, вирішується питання про їхній арешт. Наразі слідчі встановлюють всі обставини цієї історії.

Іван ЛАДЖУН

 

30 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів