Четверо грабіжників вдерлися серед ночі в будинок 53-річного закарпатця!

Трьох розбійників уже затримано. Особу їх четвертого спільника вже встановлено, його розшукують.

 

Група молодих зловмисників, озброєні ножем, вдерлася серед ночі в оселю 53-річного жителя с.Ганичі Тячівського району. Побивши та поранивши господаря, нападники забрали з хати кілька тисяч гривень. Нічних розбійників уже затримали поліцейські.

З заявою в Дубівське відділення поліції звернувся 53-річний житель с.Ганичі Тячівського району. Заявник повідомив про те, що вночі на нього скоєно напад.

Як розповів потерпілий поліцейським, близько 4-ї години ранку до його будинку прийшли непрохані гості. Серед них був і 24-річний односелець.

Зловмисники стали гепати в зачинені двері, а далі виламали замок. Один із нападників вихопив ніж. Господар спробував його відібрати, через що порізав собі кисть руки. Далі бандити стали бити свою жертву руками та ногами. Забравши зі столу гроші в сумі 3200 гривень, нападники пішли геть.

Після звернення потерпілого справою зайнялись правоохоронці. За фактом розбійного нападу розпочато кримінальне провадження.

Трьох розбійників уже затримано, серед них і один неповнолітній. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу. Особу їх четвертого спільника вже встановлено, його розшукують. Слідство триває, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області.

 

01 грудня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів