Закарпаття (Ужгород) 2:0 Арсенал (Київ)

Післяматчева прес-конференція та коментарі гравців.

 

Післяматчева прес-конференція.

Віктор Ряшко:
Ми залишилися задоволені і грою і результатом. Також ми задоволені тим, що нарешті перервали свою безгольову серію. Команда розумі? в якому ми становищі, тому лишній раз не прийшлося настроювати команду. Я думаю, що ця гра принесла задоволення нашим вболівальникам, які так довго чекали цю перемогу. На мою думку ця перемога заслужена, якщо брати до уваги ту кількість моментів які ми не реалізували.
В нас були проблеми із стартовим складом, бо чотири чоловіка грипували.

?гор Матвійчук:
Останні чотири тура у Окодуви сухі тому ми хотіли дати пограти іншим нападникам. Я хотів би привітати Віктора Рашяка і команду, яка грала краще. Вони билися і більше хотіли перемоги і крім забитих голів мали ще можливості для взяття воріт. Ми просто в шоці, якщо так грати то не треба їхати на виїзд.

Ярош:
В першу чергу перемогу присвячу?мо Турянчику. Це була одна із кращих наших ігор. Будемо старатися і прогресувати.

?льницький: Звичайно я задоволений перемогою. Ми вже давно не перемагали. Команда зіграла досить рівно у всіх лініях. В нас сьогодні був дуже серйозний настрой адже ця перемога нам була дуже потрібна і в психологічному плані і в турнірному становищі.

Нодь:
Ми сьогодні зіграли як команда. Травма у мене не серйозна. Вчора у мене була температура і так вийшло, що в мене впав артеріальний тиск. Але слава Богу не було нічого серйозного.

http://www.zakarpatie.com.ua/index.php?action=open_news&id=603

 

17 квітня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів