У Перечині поліція упіймала на «гарячому» ужгородського наркоділка (ВІДЕО)

У нього вилучили марихуану на 120 тис. грн.

 

У Перечині поліцейські Департаменту протидії наркозлочинності затримали 38-річного ужгородця, імовірного збувача наркотиків. У чоловіка вилучили поліетиленовий пакет із марихуаною. Тим самим поліцейські перекрили канал надходження наркотиків і запобігли їх поширенню.

Учора, післяобідньої пори, біля залізничного вокзалу в м.Перечині поліцейські зупинили підозрілого чоловіка. Оперативники отримали інформацію, що неподалік від Перечинського вокзалу відбувається велика операція зі збуту наркотиків. Операцію контролював і документував начальник Першого територіального управління (з обслуговування Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської області) Департаменту протидії наркозлочинності Роман Мицак.

"Як з′ясувалося, 38-річний житель м.Ужгорода мав при собі поліетиленовий пакет, наповнений марихуаною, вагою близько одного кілограма. Чоловік мав намір збути товар, але правоохоронці спрацювали оперативно і затримали наркоділка на гарячому", - коментує старший оперуповноважений.

Вказану речовину вилучено й направлено на експертне дослідження. Ціна такої кількості марихуани на чорному ринку сягає близько 120 тисяч гривень.

Затриманий виявився битим збувачем, адже раніше вже затримувався та відсидів термін (9 років) за ч. 2 ст. 307  та ч. 2 ст. 309 ККУ (Зберігання та збут наркотиків). Вирішується питання про обрання ужгородцю запобіжного заходу. Походження «травки» повинно з′ясувати слідство, інформують у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області.

 

 

09 грудня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів