На Закарпатті затримали афганців, які не встигли дійти до Угорщини (ВІДЕО)

Встановлюється коло осіб, котрі причетні до їхньої незаконної  та небезпечної «подорожі».

 

Велику групу незаконних мігрантів затримали сьогодні вдень на Закарпатті співробітники Державної прикордонної служби України в результаті комплексних заходів з протидії протиправній діяльності на державному кордоні.

Порушників виявили за інформацією представників громадських формувань, які допомагають прикордонникам в охороні державного кордону. Вони помітили незнайомих осіб у прикордонні та відразу передали інформацію прикордонникам. Прикордонний наряд від відділу «Вилок» Мукачівського загону, що знаходився неподалік, перехопив та спинив порушників за кілька десятків метрів від українсько-угорського кордону. Під час перевірки «мандрівники» повідомили, що всі вони з Афганістану. Документів при собі не мали. Всього до Угорщини прямувало 13 осіб, серед яких було 2 чоловіків, 3 жінок та 8 дітей. Варто зауважити, що троє з дітей були ще зовсім маленькими.

У даний час афганців доправили до прикордонного підрозділу, де окрім з’ясування всіх обставин правопорушення, їх напоїли гарячим чаєм та надали першу необхідну допомогу. Крім того встановлюється коло осіб, котрі причетні до їхньої незаконної  та небезпечної «подорожі».

Зазначимо, що організатори та посібники переправки незаконних мігрантів в очікуванні холодів намагаються якомога швидше позбутися від них. При цьому вони не зважають на застереження, що подібні мандрівки гірською місцевістю можуть призвести до загибелі мігрантів, особливо малих дітей.

 

 

16 грудня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів