Кадрові призначення в органах прокуратури Закарпаття

Є шість нових начальників

 

Наказом Генерального прокурора України Святослава Піскуна першим заступником прокурора Закарпатської області призначено ?вана Русина, який обіймав посаду заступника прокурора області. До повернення на Закарпаття ?ван Михайлович працював заступником начальника організаційно-методичного відділу управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави в Генеральній прокуратурі України.
На посаду заступника прокурора області призначено Анатолія Петруню, який пропрацювавши більше року першим заступником прокурора м. Севастополя, повернувся в органи прокуратури Закарпаття.
Ужгородську транспортну прокуратуру очолив Олександр Кудільчак. Попередня посада Олександра Васильовича ? старший прокурор організаційно-контрольного відділу прокуратури області.
Новим прокурором Мукачівського району став ?ван Цар. До цього призначення ?ван ?ванович очолював відділ підтримання державного обвинувачення та представництва в судах управління нагляду за додержанням та застосуванням законів на транспорті Західного регіону ГПУ.
Нового керівника ма? також прокуратура Воловецького району. Ним призначено Мирона Ороса, остання посада якого ? заступник прокурора м. Мукачева.


Прес-служба прокуратури області



 

20 квітня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів