Червона корочка у водія «під шафе» виявилася фальшивою! (ВІДЕО)

Сьогодні на вул. Гойди в Ужгороді був затриманий водій з ознаками алкогольного сп’яніння. При перевірці на алкотестер «Драгер» прилад показав результат у 2,34 промілле.

 

Водій представився як Лях Євген Федорович. Під час бесіди водій робив неоднозначні заяви, що він співробітник прокуратури області, що він прокурор на пенсії та працювати за контрактом. Водночас він витягнув з під лобового скла червону книжечку з написом «Посвідчення» та сховав до кишені, а потім поклав до салону автомобіля.

На місце подіі прибули представники прокуратури, ознайомившись з особою водія вони офіційно заявили, що Лях Є.Ф. не являється їхнім співробітником і ніколи ним не був.

На водія було складено протокол по ст. 130 КУпАП за керування ТЗ в стані алкогольного сп’яніння та постанови по ст. 126 КУпАП за керування ТЗ без відповідних документів та по ст. 122 КУпАП за порушення правил стоянки «стоянка заборонена ближче 5 м від контейнерних майданчиків та/або контейнерів для збирання побутових відходів, місце розміщення або облаштування яких відповідає вимогам законодавства»

Транспортний засіб був доставлений на штрафмайданчик евакуатором, в ході огляду було знайдено червону книжечку з написом «посвідчення» яка виявилася просто шматком картону та лист паперу з реквізитами прокуратури краю, повідомляє Спеціальний Контроль.

Деякі недобросовістні водії звикли прикривати свої правопорушення якимись «корочками» чи «ксівами», але перед законом повинні бути всі рівні і посади чи звання не оправдовують порушення закону.

 

05 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів