Збита потягом дівчина померла, не приходячи до тями

Вона вирішила переходити колію не через пішохідний міст, а напрямку через колію...

 

У місті Мукачево під пасажирський потяг потрапила 15-річна Христина Гардубей. Дівчина переходила колію в невстановленому місці, слухала музику в навушниках.

"Потяг зі сполученням Ужгород-Київ прямував до столиці. Аварія сталася біля підприємства "Мукачівприлад". Дівчина вирішила переходити колію не через пішохідний міст, а напрямку через колію. На голову натягнула капюшона, в навушниках слухала гучно музику. Коли люди побачили потяг, стали кричати їй, щоб зупинилася. Та вона не почула, - розповіли у прес-службі Закарпатського управління поліції. - Дівчину у важкому стані доставили до лікарні. Вона померла не приходячи до тями".

Родина Гордубей мешкають в селі Завидово Мукачівського району. Мама Христини займається домашнім господарством. Батько їздить по заробіткам. Мають старшого сина — 18-річного Євгена.

"Христина була видна дівчина. Росла, привітна. Того дня забігала до училища по справам. Адже занять вже не було, діти відпочивали на канікулах. Аварія сталася, коли поверталася додому, - розповідає секретар Завидівської сільської ради 56-річна Ірина Роман. - Христя була інвалідом дитинства. Мала рідкісну хворобу — організм не засвоював мучне. Постійно дотримувалася спеціальної дієти".

Наразі триває досудове розслідування, повідомляє Тамила Міхеєва.

 

05 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів