Лід на Ужі нетривкий і це може призвести до трагедії!

Міський голова Богдан Андріїв наголосив, що потрібно провести роз'яснювальну роботу, щоб пояснити людям, наскільки небезпечними можуть бути такі розваги.

 

Після того, як Уж та озеро "Кірпічка", інші водні об'єкти скувала крига, багато ужгородців - як дітей, так і дорослих, виходять на лід, і така забавка приваблює чимдалі більше людей. Однак на сьогодні товщина криги - не більше 7 сантиметрів, температура повітря вже підвищилася і, за прогнозами синоптиків, і далі можливе потепління. А одночасне перебування навіть невеликої кількості людей на льоду може призвести до трагедії.

Міський голова Богдан Андріїв наголосив, що потрібно провести роз'яснювальну роботу, щоб пояснити людям, наскільки небезпечними можуть бути такі розваги. Окреме доручення отримало управління освіти: з початком навчального процесу контролювати, щоб діти не виходили на лід поруч із навчальними закладами. Також мер звернувся до представників УДСНС та поліції, котрі були присутні на засіданні, з проханням наголошувати ужгородцям на ризиках, повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.

 

05 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів