Мешканці будинку №28 по Проспекту Свободи в Ужгороді уже тиждень без води!

Обурені мешканці цього будинку сьогодні завітали на сесію Ужгородської міської ради.

 

На сьогоднішньому позачерговому засіданні міської ради міський голова Богдан Андріїв озвучив колективне звернення депутатів щодо ситуації у будинку №28 по Проспекту Свободи. До міської ради прийшли й обурені мешканці.

Як з'ясувалося, уже тиждень люди без води. Ще напередодні Нового року трапилася аварія, мешканці звернулися до ЖРЕРу №5, але скаржаться на керівника ЖРЕРу Анатолія Ковальського, який відмовився робити ремонт. З іншого боку, йшлося й про те, що жителі не платять ЖРЕРу.

Міський голова Богдан Андріїв наголосив, що дасть протокольне доручення департаменту міського господарства розібратися, чому досі питання не вирішилося, крім того, сьогодні аварію повинні ліквідувати комунальники.

З піднятого громадськістю та депутатами питання щодо того, що ужгородців неправомірно змушують укладати договори на надання послуг з обслуговування будинків, то, за словами Богдана Андріїва, наразі триває судовий спір з питання проведення влітку минулого року конкурсу на обслуговування житлового фонду. Потрібно дочекатися рішення суду, однак доти людей все одно буде обслуговувати це підприємство. Якщо в діях керівника комунального підприємства буде виявлено порушення, він обов'язково понесе відповідальність, наголосив міський голова, і зазначив, що буде створена комісія, яка досконально вивчить питання, повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.

 

05 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів