Зухвалі злодії «чистять» громадян навіть поряд із головним офісом закарпатських поліцейських!

Що на це тут ще скажеш...

 

Незважаючи на новорічні та Різдвяні свята злочинці продовжують свою кримінальну діяльність. Своїх жертв ретельно відслідковують і потім, вибравши влучну мить, добряче «чистять».

В передостанній день старого року жертвою зухвалої крадіжки став ужгородець Тиберій. – Це трапилося після 15 години дня. – розповідає потерпілий Тиберій.

– Під’їхавши неподалік приміщення облдержадміністрації я припаркував свій автомобіль «Шевроле Авео». Оскільки в приміщенні ОДА є пошта, на якій завжди відсутні черги, то я вирішив тут оплатити деякі послуги. За мною слідом подався якийсь незнайомий чоловік. Переконавшись, що я зайшов у приміщення пошти, він дістав мобільний телефон і комусь зателефонував. На поштовому відділенні я пробув близько чотирьох хвилин, там я вийшов і попрямував до своєї машини. Дверцята були зачинені. Так в салоні я побачив, що з салону зникла моя сумка, в якій знаходилося 400 доларів, 3000 форинтів, 12 тисяч гривень два мобільні телефони, чимало моїх документів. Майже одразу зрозумів, що за мною слідкували. Автомобіль, відчинили за допомогою сканера. Прикро те, що неподалік були й поліцейські, але вони чомусь не звернули уваги на злодіїв, які проникали в машину. Про скоєну крадіжку я зателефонував у чергову частину Ужгородського відділу поліції. Наразі займаюся відновленням документів.

Ужгородські правоохоронці повідомили, що є камера зовнішнього відеоспостереження, яка зафіксувала двох молодиків, які проникли в салон автомобіля і викрали сумку. Наразі оперативники встановлюють осіб, які причетні до крадіжки з машини, повідомляє КО. Перед великими святами злочинці завжди активізовуються. Тому працівники поліції радять: навіть якщо ваше авто обладнане сигналізацією, краще в салоні не залишати документи, цінні речі та гроші. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, розпочато слідство.

 

07 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів