У Сеньківці пролунав заклик до щільнішої інтеграції

Президенти України, Білорусі та Росії на молодіжному фестивалі "Дружба -2004", що розпочався сьогодні у селищі Сеньківка на кордоні трьох країн, заявили про необхідність глибшої економічної і духовної інтеграції.

 

Ці заклики президентів Кучми, Лукашенки та Путіна пролунали упереддень саміту НАТО та засідання комісії Україна-НАТО в Стамбулі, на які Київ поклада? великі надії.

Як повідомомила з Сеньківки кореспондентка Бі-Бі-Сі, програма зустрічі трьох провідників не передбачала офіційних переговорів, а відтак вони здебільшого відпочивали, відвідуючи фестиваль, місцевий музей та храми.

Як зазначив Леонід Кучма, нинішня зустріч ? ще одним підтвердженням ?дності устремлінь трьох держав, а Александр Лукашенка закликав народи України, Білорусі та Росії до "мужності та волі, щоби протистояти конкуренції світових лідерів."

Владімір Путін, як і його колеги, не згадував про ?диний економічний простір. Водночас, він висловив упевненість у тому, що саме молодь краще розумі? вигідність щільнішої інтеграції трьох держав.

Фестиваль "Дружба-2004" відбува?ться у Чернігівській області, де - за словами нашої кореспондентки - подібні погляди поділя? більшість мешканців.

 

28 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів